Kom anton, hvis du tørklæde

Sprogleg er heldigvis ikke forbudt, det er da noget så dansk! Og dansk skal det være, hvis man er DF’er. Tørklæder er så ikke danske, hvis man spørger DF’erne. Min farmor gik med det engang i 40-60’erne – dengang var det mode, men den ændrede sig, så blev det kvindeundertrykkende, men selvom de taler om genstanden, så er det jo ikke tørklædet, men religionen…eller er det kulturen DF har noget imod?

Man kunne jo næsten synes at de i det hele taget ikke har meget tiltro til andre menneskers egenvilje. Når en teenager sætter Tokio Hotel-plakater op på værelset, ja så er det rent faktisk medierne, der har hjernevasket denne stakkels sjæl, som kun lader sig frelse af Langballe og Krarup. Men det er jo heller ikke det, det er mere det at der står så fantastisk meget i Bibelen, som visse danskere vælger at leve efter, som IKKE er undertrykkende.

Det er jo interessant hvordan undertrykkende vurderes efter om man lever efter de normer, som DF mener, man skal. Vi lever jo alle efter regler – det modsatte ville være ren egoisme eller hedonisme. Er DF så undertrykkende? Kan vi overhovedet vide hvad der er godt for andre mennesker end os selv? Med andre ord – hvis der i min husholdning er en regel som kun den ene part følger, så er det kvinde- eller mandeundertrykkende at følge den. Eller hvad? Hvad er egentlig problemet?At jødiske mænd går med kalot eller kristne piger med dagmarkors? Det er jo sådan set ikke noget nyt.

Det er vel tæt på undertrykkende at efterstræbe at få sig en ligusterhæk, accuboremaskine, stationcar, rækkehus og brændeovn. Hvad med lidt ro og nogle politikere der tager sig af rigtige problemer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: