Ich habe ein Messerschmitt, wie heist du?

Min mormor var en god kvinde. Hun ville vende sig i sin grav som en faldskærmsjæger i spin, hvis hun vidste at Morten “the mess” erschmidt havde fået ca. 500.000 personlige stemmer ved sidste valg til europaparlamentet.

Hun havde aldrig taget en uddannelse, men jeg tror hun var den i familien, der havde læst flest bøger – hun havde hylderne fulde (den respekt havde jeg aldrig fået, havde hun haft en Kindle). Hun var også ikke-liberal, havde en snusfornuft, der var finurlig og mente, at det var uanstændigt, når en i tv-avisen sad med benene over kors, fy for den, det ku man ikke. Steen Bostrup havde megaswag og Georg Metz ligeså, men han var med i klubben, så det talte ikke helt i min bog. Det mest pudsige var at hun stemte på Uffe Elleman, han røg pibe. Når man røg pibe, var der ikke så meget pis, det var til at stole på (bemærk at Morten “The mess” ikke ryger pibe). Uffe var en god mand, det kan være hans ideer ikke var lige i skabet, men piben var – man kan ikke få det hele, det vidste mormor, sgu godt.

Danmark vågnede for nyligt op til demokratiets store trylleshow: DF og Morten “The mess” var de største, hva for en fisk? Hvordan kan det nu gå til, når vi ikke kan gå efter piben? Er det smilet, håret, bijob på Bakken…hvad kan det være? For hans holdninger er jo på ingen måde lige i skabet, hvis der er et skab til den slags.

Her er nogle forklaringsforsøg:

1. Alle stemte ved siden af – lidt som med Jacob Haugaard. Overraskelsen rammer dagen derpå for alle.

2. DF er et af de få partier der har forstået spillet – vær på hele tiden (også i sommerferien, vinterferien og laaaaang tid før valget), hav et klart budskab, som alle kan forstå (kun 15 % af befolkningen har en akademisk uddannelse 5-10% taler dårligt nok dansk), vær synlig i medierne, reklamér og udtal dig om hvad som helst når som helst – også selvom det er noget bavl og sludder. Hav altid idiotsikre sager liggende, som appelerer til folks følelser – noget med dyr, de ældre og børn, det kan alle være enige om. Slut altid gerne af med “…det tror jeg godt danskerne kan finde ud af.”

3. DF har måske ikke ret, men de er de eneste der tør sige noget om muslimer og indvandring. Hvornår har du kørt igennem Nørrebro kl.22-00? Hvis der kun er en, der siger noget, og det er noget vi alle kan forstå, så er det jo dem der siger det, der har ret.

Skal vi ikke lige tage nogle citater fra Morten “the Mess” og så kan du jo se om det er lige i skabet, eller om du har en anden forklaring:

»Alle muslimer, der bekender sig til den islamiske ideologi, er tabere eller bliver tabere.« (Nyhedsavisen, 20.4.2007).

(Hvorfor Tyrkiet ifølge Messerschmidt ikke kan efterleve EUs krav om unionsoptagelse:) »Tyrkiet er et muslimsk land, og det gør, at det aldrig nogensinde vil kunne leve op til kravene.« (Ritzau, 7.12.2006).

»Det er islam, som bilder folk ind, at man skal faste i en måned om året – uanset hvor vanvittigt det ud fra en sundhedsmæssig betragtning er. Det er islam, der stiller krav om, at kvinder skal bære slør, uagtet hvor farligt det er på arbejdspladsen, i trafikken, i køkkenet mv. Og det er islam, der befaler, at dyr skal slagtes på den mest barbariske måned – uanset at alle dyrevelfærdstanker trækker i den modsatte retning. (…) Der er en rød tråd fra den muslimske familiefar, som tillader sin datter at gå med tørklæde og kræver overholdelse af ramadanen, til den afsindige terrorist, der kaprer passagerfly og tordner ind i World Trade Center. De er alle bundet af islams befalinger; de er underlagt religionens slavesind. Og når først man har indrettet sig på at følge sin religiøse herrers bud – uagtet at de strider mod enhver naturvidenskabelig tanke – så er der ikke så langt til at binde dynamit om maven og tage metroen ind i Londons undergrund. Den religiøse befaling står over alt.« (mortenmesserschmidt.urbanblog.dk, 19.11.2006).

»En moské i Århus virker måske harmløs. Ja, nogen vil sige ubetydelig og henvise til, at jøderne også har synagoger. Men det er det samme som at sige, at islam og jødedommen er ens. Og sådan ser verden ikke ud. Islam er en fascistisk ideologi, der på linie med kommunismen og nazismen holder millioner af mennesker i fattigdom og undertrykkelse over alt på kloden. En moské er et knæfald for denne ideologi – og præcis hvad fundamentalisterne ønsker. (…) Hvis vi ønsker, at integrationen skal lykkes, og at Danmark ikke skal lide samme skæbne, som de muslimske lande, må vi høre op med at falde på halen, hver gang muslimerne fremsætter krav. Vi må stå fast på, hvilken kultur Danmark bygger på.« (JP Århus, 24.9.2005).

»Anlæggelsen af den muslimske gravplads i Randers virker måske harmløs. Ja, nogen vil sige ubetydelig, for jøderne har også en gravplads. Men det er det samme som at sige, at islam og jødedommen er ens. Og sådan ser verden ikke ud. Islam er en fascistisk ideologi, der på linje med kommunismen og nazismen holder millioner af mennesker i fattigdom og undertrykkelse over alt på kloden. En muslimsk gravplads er et knæfald for denne ideologi, endnu et indhug i dansk kultur og præcis det, som fundamentalisterne ønsker. Hvis vi ønsker, at integrationen skal lykkes, og at Danmark ikke skal lide samme skæbne som det ene muslimske samfund efter det andet, så må vi høre op med at falde på halen, hver gang muslimerne fremsætter krav. Så må vi stå fast på, hvilken kultur Danmark bygger på.« (Jyllands-Posten, 3.10.2004).
»At ville opføre en moske i Danmark, er et knæfald for en totalitær mentalitet, hvis tilhængerantal burde kunne tælles på samme niveau som de fascistiske partiers. Årsagen til, at der i dag er over 200.000 muslimer i Danmark skyldes netop tilvandring af disse. Danskerne er alt for begavede til at underkaste sig en så afstumpet religion, og det er uforståeligt, at danske politikere vil medvirke til at fremme den. Vi skulle langt hellere bekæmpe islam – både i Århus, i Danmark og resten af verden. Kun ved at bekæmpe disse reaktionære og tilbagestående filosofier kan vi imødegå den tilbageståenhed, som islam har medført overalt i Verden.« (JP-Århus, 7.2.2005).

»Tilvandring af mennesker med en fremmed baggrund, fremmede moralbegreber og en fremmed kultur har skabt et mere råt og brutalt miljø, der nødvendiggør, at danskere får ret til selvforsvar. (…) Endvidere må det være på høje tid at få forbuddet mod peberspray ophævet. De, som bruger den til aggression, har den allerede – forudsat de ikke har valgt langt værre våben med sig – og forbudet afholder i dag mange unge fra at medbringe det relativt uskadelige våben, som kan betyde forskellen mellem et par slag eller en regulær lemlæstelse fra de fremmede. Danskerne skal have ret til at forsvare sig!« (Vejle Amts Folkeblad, 6.8.2004).

»Islam er den alt overvejende årsag til, at de muslimske lande ligger i demokratisk og økonomisk ruin, og det må derfor tages som et udslag af uvidenhed, når planer om opførelse af moskéer og gravpladser drøftes seriøst. (…) Kun ved at holde antallet af muslimer nede samt holde dette åbenlyst tilbagestående kultursyn tilbage kan vi sikre Danmarks fortsatte beståen som et frit, demokratisk og velfungerende samfund.« (Pressemeddelelse fra Dansk Folkeparti, 3.6.2003).

»Med sin ukontrollerbare befolkningstilvækst, oliefinansierede terrorisme og voksende fanatisme udgør den islamiske verden en stigende trussel mod freden og mod Vesten. Vi har ikke bare mulighed for, men pligt til at fjerne denne trussel.« (Ekstra Bladet, 12.2.2003).

»Den muslimske tilstrømning til Vesten og Danmark er ikke begrundet i et ønske om at integrere sig eller blive ‘nudanskere’. Det er et erobringstogt, en folkevandring, hvis klare formål er at skabe et muslimsk samfund i Danmark. Et samfund, hvor vantro og homoseksuelle skal hetzes og helst dræbes, ligesom man i dag gør i de fleste muslimske lande. Hvis vi hvert år bliver ved med at modtage i tusindfold af disse voldelige, fundamentalistiske folk, ender Danmark med at blive det nye Libanon: En krigszone mellem muslimer og alle andre!« (Ekstra Bladet, 22.8.2001).

»Massevoldtægter, Grov vold, Utryghed, Tvangsægteskaber, Kvindeundertrykkelse, Bandekriminalitet: Det er, hvad et multietnisk samfund tilbyder os.« (Plakat- og annoncetekst, februar 2001).

…det er så ham I stemte på, jer 400.000+ danskere, eller hvad I er. Man kunne jo spørge om det er så pokkers langt fra hvad man kan citerer Glistrup for at have sagt i sin tid. I må meget gerne have jeres meninger, jeg tænker bare at der må være noget andet i vejen, siden der er så mange af jer der har dem.

Citaterne er hentet fra nettet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: