Glædelig jul og Godt nytår

Glædelig jul
Glædelig jul 2014

Så slukker jeg skriveriet for i år på bloggen og på elkan.dk. Der roder meget på elkan.dk, men nu er der snart styr på omlægning af sitet og aaaaalt det tekniske og slut med mine små håndlavede forsøg. Mere end 1.000 sider skal løftes over i et nyt system, så det bliver nemmere og hurtigere at skrive og holde styr på det hele. Video kommer der også mere af – ja, der har jeg også leget og teknikket mig omkring udstyr og systemer – en lille testvideo jeg lagde op for noget tid siden har passeret de 1.000 visninger, så mere af det.

Fascinerende i øvrigt, så lidt multi medie der er i vores multimedier. Det meste er jo tekst. Først inden for de seneste år har instagram, vine og snapchat givet os lyd billede og tekst i et.

Tak til alle, der er ca. 15.000 der kigger forbi elkan.dk hver måned, så jeg kommer ikke rundt og giver hånd selvom det var muligt at vide hvem I er. Men en e-hånd skal I ha’.

Hvad skal man så med sådan et spritnyt år? Lige præcist det du har lyst til – ikke at du kan, men du skal prøve. Kom væk og ud af det gamle, som en krabbe af sit skjold, vær sårbar i et enkelt moment for derefter at finde din styrke.

Husk: Gør en forskel for dig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: