Om ELKANS Blog

DSC04397_linkedin_editVelkommen til min private blog. Jeg skriver lidt om hverdagen, livet, virksomheder, adfærd, saRmfundet, sprog og kommunikation, medier, ledelse, og det jeg ellers bevæger mig rundt i. Det er fortsat et forsøg fra min side, som det var da jeg startede. Så forvent ikke sandheder eller gennemtyggede og korrekturrettede artikler og indlæg.

Den oprindelige tanke med blogs, som jeg husker det, kommer fra et japansk kunstprojekt, hvor muren  mellem dagbogen og det offentlige rum blev brudt ned. Nogle husker måske ligefrem JennyCam, hvor en pige – Jenny – havde sat kameraer op overalt i sin lejlighed (undtagen badeværelset).  Det handler om at se ind i hinandens verden, liv og tilværelse og få indsigt i et liv du ikke lever – og dermed ens eget. Det endelig skridt der fik mig til at lege med at blogge, var da jeg så sidste runde af det franske præsidentvalg (2007), hvor bloggere havde mere at skulle sige end journalister og valgeksperter, så måtte jeg kaste mig ud i det og finde ud af hvordan det fungerer – ikke at jeg er udråbt til ekspert, og har takket nej, når medier har spurgt om jeg ville lege det, men for at lære. Der er jo en mærkværdig tro på at fordi man findes på nettet og står højt på google, så har man også ret og en rigtig mening – hvorfor det? Det er en degradering af demokratiet. Men vi har en diskussionspligt – bevar din undren.

Jeg er også manden bag elkan.dk, hvis du er stødt på den side før, jeg laver også musik, når jeg kan komme til det, og har eget firma, som konsulent inden for ledelse, organisationer og HR.

Mvh.

Mikael Elkan

View Mikael Elkan's profile on LinkedIn

One thought on “Om ELKANS Blog

Add yours

 1. Sparegeden!

  I en blog undres der over, hvorfor muslimer er så usikre på deres egen religion, at kan ikke bare kan smile over “sparegrisen”.

  Jeg er alvorligt bange for, at udgangspunktet er forkert.

  De fleste muslimers forhold til svin, starter så tidligt at de kan opfatte indoktrinering. Svinet er det mest væmmelige og brækfremkaldeldende, som findes. Alle ved, at forbudet mod at spise svinekød stammer fra den gang der var nektriner i kødet, men alligevel kunne kun meget få muslimer finde på at spise svinekød, selv om det er rent, fri for nektriner.

  Synes af sparegrisen fremtvinger altså væmmelse, utilpashed.

  Mere indviklet er det ikke.

  DBH
  Bjarne

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: